Ceapa se caleste pana capata o culoare aurie si se adauga morcovul, ardeii. Cand toate astea sunt gata, se adauga si carnea peste, se lasa un pic la calit si apoi se umple cu apa pana acopera continutul.
Cand carnea este aproape fiarta i se pun cartofi taiati destul de maricei in cuburi.
La urma i se adauga bulionul sau rosii, delikat, cimbrul si patrunjelul. inca un clocot si gata!!!
Se poate servi cu muraturi! ! ! !
Preferata mea :)
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii