Carofii i-am pus la fiert cu sare. I-am scurs cand erau facuti si i-am facut piure cu unt si lapte. Am condimentat cu sare si patrunjel
Pentru sos am tocat ceapa si am prajit-o in putin ulei. Am adaugat kaizerul+muschiul taiate cuburi mari si am prajit 5 minute. Am adaugat bulionul, am condimentat cu sare, piper si dafin si am lasat la fiert la foc mic 10 minute, pana sosul se ingroasa.
Painea am sfaramat-o dar sa ramana bucatele mai marisoare. Am pus untul topit si am amestecat sa fie acoperite bine firimiturile
Si acum am asambla tot in vas termorezistent::
- Primul e stratul de piure.
- am adugat apoi kaizerul
- urmeaza apoi painea
- deasupra vin feliile de mozzarela
si la cuptor 20 minute la 220C
Am servit cu castravati murati
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNu ascund faptul ca am fost extrem de entuziasmata de aceasta provocare, acest concurs. Mie mi se pare de senzatie, in...
Bulzul GodinaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii