Se pune la fiert orezul, dupa ce sa fiert se strecoara de apa. Punem circa 5 min la fiert punga de legume semicongelate, intre timp cele 3 oua la spargem si facem o papara. Legumele gata fierte le amestecam impreuna cu orezul si cu papara, dupa care punem sare si piper dupa gust.
SOSUL:
Ceapa taiata marunt o punem intr-o oala la calit la foc mic, apoi pieptul de pui se taie cubulete. Dupa ce ceapa sa calit un pic, se pune pieptul de pui si 2 cani cu apa, apoi condimentam cu sare, piper, busuioc, praf de usturoi. Lasam sa fiarba pana ce carnea este gata. Dupa ce sa fiert carnea, punem ciupercile si amestecam faina cu smantana si o punem peste sos, lasam sa de-a un clocot. Cand a dat clocot sosul punem patrunjelul.
Pe o farfurie o ideea adanca, punem 2 linguri de orez si sosul de ciuperci si piept de pui langa orez. POFTA BUNA
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii