Fiecare frunza de macris o taiem pe nervura de mijloc a frunzei si i scoatem vana.
Toate frunzele spalate cu apa rece de 2-3 ori.
Le punem la fiert20 de minute dupa care le scoatem si le pasam obtinand astfel un piure.
toata bucata de carne afumata o taiem in fasai subtiri si lingi si impreuna cu doua cepe taiate marunt le calim in ulei.
Aproape gata de calire punem bulionul sarea si piperul, invartind in continuare pana se omogenizeaza totul, Adaugam piure ul obtinut mai inainte nu mai mult de 5 min pana cand va trebui sa adaugam si smantana, la foc foarte mic
O portie zdravana cu macris oua taranesti felii de cas proaspat si un bol cu bureti murati.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii