Fiecare frunza de macris o taiem pe nervura de mijloc a frunzei si i scoatem vana.
Toate frunzele spalate cu apa rece de 2-3 ori.
Le punem la fiert20 de minute dupa care le scoatem si le pasam obtinand astfel un piure.
toata bucata de carne afumata o taiem in fasai subtiri si lingi si impreuna cu doua cepe taiate marunt le calim in ulei.
Aproape gata de calire punem bulionul sarea si piperul, invartind in continuare pana se omogenizeaza totul, Adaugam piure ul obtinut mai inainte nu mai mult de 5 min pana cand va trebui sa adaugam si smantana, la foc foarte mic
O portie zdravana cu macris oua taranesti felii de cas proaspat si un bol cu bureti murati.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii