Fiecare frunza de macris o taiem pe nervura de mijloc a frunzei si i scoatem vana.
Toate frunzele spalate cu apa rece de 2-3 ori.
Le punem la fiert20 de minute dupa care le scoatem si le pasam obtinand astfel un piure.
toata bucata de carne afumata o taiem in fasai subtiri si lingi si impreuna cu doua cepe taiate marunt le calim in ulei.
Aproape gata de calire punem bulionul sarea si piperul, invartind in continuare pana se omogenizeaza totul, Adaugam piure ul obtinut mai inainte nu mai mult de 5 min pana cand va trebui sa adaugam si smantana, la foc foarte mic
O portie zdravana cu macris oua taranesti felii de cas proaspat si un bol cu bureti murati.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii