Limba umpluta

Complexitate
redusa
Limba umpluta

Ingrediente

  • limba (de porc, vitel )
  • miez de paine
  • 1 ceapa calita
  • 1 lingura rama
  • patrunjel verde tocat
  • lapte
  • 1 ou crud
  • sare, piper macinat

Mod de preparare

Limba se pune la fiert in apa cu sare la care adaugam 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, piper boabe, 2 foi dafin , 4 catei usturoi si 1 ceapa . Se fierbe pana se moaie limba. In kukta (oala cu presiune in 35 minute de limba este fiarta).

Se curata, si taiem limba in doua avand grija sa nu il despicam de tot. Scobim cele 2 parti de limba.

Carnea scoasa se taie marunt. Ceapa ramasa se taie marunt si se caleste pe lingura de rama . Se pune la limba tocata, se adauga miezul de paine muiat in lapte si stors(se pune in cantitate egala cu limba tocata), oul crud, patrunjelul tocat , sare si piper dupa gust. Se amesteca bine si cu aceasta umplutura se umple limba.

Ungem folie de aluminiu cu putin rama si infasuram limba in el . Punem limba astfel impachetata intr-un vas sau tava si turnam cca 150 ml apa sub ele si dam totul la cuptorul preincalazit ptr. cca. 30 minute.

Eu am pregatit un sos cu maioneza, smantana si hrean razuit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu Mere
1
Dulciuri

Prajitura cu Mere

Prajitura cu Mere
Turta dulce
2
Dulciuri

Turta dulce

Turta dulce
Tort Primavara
3
Dulciuri

Tort Primavara

Tort Primavara
Cartofi noi la tigaie cu mazare, sparanghel si marar
4
Parteneri
Fundite delicioase cu lapte
Bucataras.RO

Fundite delicioase cu lapte

Aceasta reteta este foarte delicioasa si poate fi servita dimineata la micul dejun sau seara daca ai pofta de ceva dulce dupa...

Fundite delicioase cu lapte
Socată reţeta bunicii
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri