Se curata puiul si se taie ceapa.
Se pune ceapa la calit, cand incepe sa-si schimbe culoarea se adauga si puiul.
Se rumeneste putin, se adauga pasta de tomate si se calesc 2 minute.
Se adauga apa cat sa acopere totul.
Se adauga si curcuma.
Se crapa limeurile uscate si se adauga in oala.
Se pune capac si se da inchide kukta. Daca folositi o oala obisnuita se acopera cu un capac.
Dupa ce incepe sa fluiere kukta se mai tine cam 40 de minute.
Intre timp se taie vinetele in felii rotunde sau longitudinale, dupa plac.
Se adauga putin ulei intr-o tava si se prajesc la cuptor. Se pot praji si pe aragaz dar vor trage mai mult ulei. Se rumenesc pe ambele parti.
Dupa ce s-a fiert puiul se deschide kukta.
Se adauga suc de lamaie dupa gust.
Se adauga feliile de vinete deasupra tocanitei.
Se pune oala inapoi pe foc si se mai fierbe 10 minute la foc mic.
Se serveste cu orez alb simplu si cu muraturi.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii