Jumari cu cascaval

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g jumari
  • oua 4 buc
  • cascaval 400 g
  • unt 30 g
  • sare

Mod de preparare

Ouale se sparg, se bat bine cu telul sau furculita, se adauga cascavalul ras si sarea. Untul se infierbanta intr-o tigaie, se toarna ouale si se amesteca, pana ce jumarile sunt gata.
Se pot servi cu salata de rosii si mamaliguta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura Kinder Bueno
2
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Negresa (III)
3
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Pizza Fara Blat
4
Paste

Pizza Fara Blat

Pizza Fara Blat
Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza
5
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza

Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza
Parteneri
Aperitiv omleta cu spanac la cuptor
Bucataras.RO

Aperitiv omleta cu spanac la cuptor

Cum incepe sa vina caldura, incerc sa fac retete mai usoare, sa le putem servi cu salate, ca sa profitam de legumele...

Aperitiv omleta cu spanac la cuptor
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala