Carnea de iepure se taie in portii, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata si zarzavatul taiat rondele, se sting cu bulion desfacut in apa, se lasa sa fiarba 30 min., se paseaza sosul printr-o sita, se pune carnea in sos si se lasa sa fiarba in continuare. Maslinele se fierb 40 min. in apa, se scurg si se adauga in sos. Se condimenteaza sosul cu mujdei de usturoi, cimbru, foi de dafin, piper si sare, se adauga vinul si se continua fierberea, pana ce carnea este gata.
Se lasa sa se raceasca si se serveste.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii