Iepurele se taie bucati si se lasa in apa, iar inainte de a curata ceapa si usturoiul, bucatile de iepure se scot din apa, se sterg cu un servet de bucatarie si se lasa deoparte. Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se taie marunt.
Separat se pune intr-o tigaie se pune ulei de masline, iar cand acesta incepe sa sfaraie se pun bucatile de iepure, ceapa si usturoiul.
Se lasa la prajit cateva momente carnea cu ceapa si usturoiul apoi se pun vinul rosu, cimbrisorul, putina sare, piper si foile de dafin rupte.
Dupa ce a scazut vinul, se adauga supa de pui/legume putin cate putin, pana cand carnea e moale. Cand se adauga pentru ultima data supa se pun si acele de rozmarin, pinoli si maslinele.
Se mai lasa pe foc cateva momente pana scade supa, apoi se opreste focul si se lasa la racit. Cand e calduta se poate servi.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii