Iepurele se taie bucati si se lasa in apa, iar inainte de a curata ceapa si usturoiul, bucatile de iepure se scot din apa, se sterg cu un servet de bucatarie si se lasa deoparte. Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se taie marunt.
Separat se pune intr-o tigaie se pune ulei de masline, iar cand acesta incepe sa sfaraie se pun bucatile de iepure, ceapa si usturoiul.
Se lasa la prajit cateva momente carnea cu ceapa si usturoiul apoi se pun vinul rosu, cimbrisorul, putina sare, piper si foile de dafin rupte.
Dupa ce a scazut vinul, se adauga supa de pui/legume putin cate putin, pana cand carnea e moale. Cand se adauga pentru ultima data supa se pun si acele de rozmarin, pinoli si maslinele.
Se mai lasa pe foc cateva momente pana scade supa, apoi se opreste focul si se lasa la racit. Cand e calduta se poate servi.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii