Punem fasolea la fiert cu telina si pastarnacul si fierbem mai mult de o ora si jumatate pana vedem ca bobul de fasole luat in lingura si racit se va inflori si va crapa. Dam telina si pastarnacul deoparte si adaugam o ceapa tocata marunt si crenguta de cimbru si lasam sa fiarba la foc mic.
Alaturi intr-o tigaie calim ardeiul, ceapa, si morcovul si cabnd este gata punem bulionul si stingem cu zeama de la fasole. Taiem scarita in felii si o punem peste fasole ca sa fiarba impreuna. Rasturnam si prajeala peste fasole lasam sa mai colcaie 10 min.
Asezonam cu sare.
Se serveste cu leustean deasupra si insotita de muraturi alese.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii