Din carnea tocata pregatiti 4 chiftele de burger cu un diametru de 10 cm. Faceti crestaturi de 60 mm la intervale de 2, 5 cm pe intreaga lungime a hotdogilor.
Puneti in cuptor polita superioara. Reglati temperatura la 205 grade c. Puneti burgerii pe polita si lasati-le cat timp doriti, dupa preferinte.
Lasati-i sa se faca 4 minute la 205 grade c.
Hamburger:
in sange: 16 min
mediu: 18 min
bine facut: 20 min
Nota: Daca doriti ca hotdogii si hamburgerii sa fie gata deodata, puneti burgerii pe polita inferioara si lasati-i la o temperatura de 205 grade c timp de 16, 18 sau 20 min.
Cu 4 min inainte ca burgerii sa fie gata, puneti hotdogii pe polita superioara.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...
Tochitura dunareanaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii