Gulioarele se curata si se scobesc cu un cutit bine ascutit. Apoi pregatim umplutura. Ceapa se taie cubulete mici, se amesteca impreuna cu orezul, carnea si condimentele. Se aseaza guliile umplute cu amstecul de carne tocata intr-un vas, dupa care se pun intre gulii mijlocul, ramas de la scobit si apa, atat cat sa le acopere pe jumatate. Se lasa la fiert cu capac, pana cand guliile sunt fierte.
Bucatile mici de gulie se mixeaza cu blenderul si putina apa ramasa de la fiert, pastrand cateva bucatele deoparte. Peste sosul astfel obtinut se pune patrunjel, smantana si buctelele intregi.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraParca cateodata ne saturam de toate mancarurile, parca nu stim ce sa mai facem, dar va propun eu astazi o reteta de lasagana...
Reteta de lasagna de postNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii