Se curata si se toaca ceapa si usturoiul , iar ardeiul gras se taie în cubuleţe. Se toaca roşiile, apoi se aleg frunzele de maghiran si se toaca.
Intr-o cratiţă mare, se toarna ulei şi se soteaza puţin ceapa, usturoiul şi ardeiul gras, până se înmoaie, dupa care se adauga carnea de strut şi se continua fierberea până când se rumeneşte, iar legumele sunt bine fierte. Se pune boiaua şi se fierbe încă 2 minute, apoi se toarna 200 ml de supă de vită. Se lasa să dea în clocot, apoi se fierbe totul până când compoziţia îşi reduce volumul la jumătate. Se adauga maghiranul, chimenul, un strop de oţet, roşiile, pasta de tomate şi se condimenteaza bine cu sare şi piper, după gust.
Se toarna suficientă supă pentru a acoperi ingredientele şi se fierbe la foc mic până când carnea şi legumele sunt moi.
Cubuleţele de cartofii, buchetelele de conopida si ciupercile brune taiate se adauga în mâncare, plus restul de supă de vită si se fierbe la foc mic până când se fierb cartofii. La final, se presara mult patrunjel proaspat tocat si optional, se poate servi cu smantana.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii