Gulas a la Jamie Oliver

Postat pe: 22-01-2017
(0)

Ingrediente

500 g gulas de strut
250 g ceapă
2 căţei de usturoi
1 ardel rosu
o mana de ciuperci brune
o mana de buchetele de conopida
2 roşii
crenguţe de maghiran proaspăt
ulei de măsline
1 lingură de boia
1 ½ litri supă de oase de vita
½ lingură seminţe de chimen
oţet din vin
1 lingură pastă de tomate
200 g cartofi
sare
piper
patrunjel verde
smântână(opţional)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se curata si se toaca ceapa si usturoiul , iar ardeiul gras se taie în cubuleţe. Se toaca roşiile, apoi se aleg frunzele de maghiran si se toaca.
Intr-o cratiţă mare, se toarna ulei şi se soteaza puţin ceapa, usturoiul şi ardeiul gras, până se înmoaie, dupa care se adauga carnea de strut şi se continua fierberea până când se rumeneşte, iar legumele sunt bine fierte. Se pune boiaua şi se fierbe încă 2 minute, apoi se toarna 200 ml de supă de vită. Se lasa să dea în clocot, apoi se fierbe totul până când compoziţia îşi reduce volumul la jumătate. Se adauga maghiranul, chimenul, un strop de oţet, roşiile, pasta de tomate şi se condimenteaza bine cu sare şi piper, după gust.
Se toarna suficientă supă pentru a acoperi ingredientele şi se fierbe la foc mic până când carnea şi legumele sunt moi.
Cubuleţele de cartofii, buchetelele de conopida si ciupercile brune taiate se adauga în mâncare, plus restul de supă de vită si se fierbe la foc mic până când se fierb cartofii. La final, se presara mult patrunjel proaspat tocat si optional, se poate servi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gulas a la Jamie Oliver" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gulas a la Jamie Oliver