Dupa ce s-a racit zarzavatul din supa, se da pe razatoarea mare. Supa se da in clocot cu foaia de dafin si cu cuisoarele.
Faina se amesteca cu putin ulei, intr-o tigaie pusa pe foc si se adauga cana de supa pina se face un sos bun. Se adauga zarzavatul razuit si se amesteca pina da un clocot. Se stinge focul si se adauga smantana, patrunjelul verde tocat, zaharul si zeama de lamaie. Se potriveste gustul de sare si piper.
Carnea fiarta din supa se pune pe o farfurie, se adauga gombotii din paine si peste, sosul vanatoresc.
Se poate servi si cu macaroane sau cartofi natur.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii