Punem carnea in tava, punem putin ulei si 3 cesti apa, peste carne punem condimente, acoperim cu folie si dam la cuptor 2 ore ... daca mai trebuie mai punem apa. Carnea sta la cuptor pana se inmoaie bine de tot.
Pentru a face chiftelele, amestecam piureul de cartofi cu ouale, adaugam sare si pipet si dam forma pe care o dorim. Le trecem prin faina si punem la rumenit pe o parte si pe cealalta. Le scoatem pe servetel sa se scurga.
Se serveste cu muraturi.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii