Spalam pieptul de pui, il stergem cu un servetel, il taiem bucatele potrivite.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline, zeama de lamaie, sare, piper, boia de ardei dulce, putin busuioc uscat si le amestecam bine.
Adaugam usturoiul curat si taiat feliute si ceapa verde taiata rondele.
In acest amestec punem bucatile de pui, le invartim sa ia din toate mirodeniile, le acoperim si le dam la frigider pentru 2-3 ore sau chiar peste noapte.
Ardeiul kapia il spalam, il cuiratam de seminte si il taiem bucati potrivite.
Punem betile de frigarui in apa 20-30 de minute, apoi alternam bucatile de pui cu ardeiul kapia. Eu pe unele frigarui am pus bucati de ceapa, iar pe altele bucati de bacon. Cele cu bacon ies nemaipomenite la gust.
Incingem o tigaie grill, o ungem cu ulei, punem frigaruiele.
La rumenim la foc potrivit pe toate partile.
Cand sunt gata le scoatem pe un platou si servim, cu o salata, cu mustar, un sos de iaurt si ce va mai place!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii