Puneti la prajit intr-o cratita carnea de miel, dupa ce s-a rumenit putin pe toate partile, puneti sare, piper si jumatate cana de apa,acoperiti si lasati sa se inabuse la foc mic pana se inmoaie carnea ( daca vreti puneti si un pic de telina ii da un gust foarte bun)
Intre timp curatati si spalati ceapa si salata verde si le taiati in bucati mai mari, nu marunt !
Dupa ce s-a inmoiat carnea puneti in cratita salata, ceapa si mararul si lasati pana fierbe salata (daca este nevoie adaugati putina apa)
Cand mancarea este gata tragem cratita de pe foc facem repede sosul AVGOLEMONO, bateti albusurile, adaugati galbenusurile, adaugati zeama de lamaie, putin cate putin, apoi luati zeama din cratita si adaugati, putin cate putin, ca sa se incalzeasca cat de cat oul (pentru a nu se ``taia``cand il punem peste mancare)
Turnam sosul in cratita acoperim , lasam 5 minute si servim!
Puteti fierbe putin ceapa inainte , astfel mancarea va fi mai ``usoara``.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii