Puneti la prajit intr-o cratita carnea de miel, dupa ce s-a rumenit putin pe toate partile, puneti sare, piper si jumatate cana de apa,acoperiti si lasati sa se inabuse la foc mic pana se inmoaie carnea ( daca vreti puneti si un pic de telina ii da un gust foarte bun)
Intre timp curatati si spalati ceapa si salata verde si le taiati in bucati mai mari, nu marunt !
Dupa ce s-a inmoiat carnea puneti in cratita salata, ceapa si mararul si lasati pana fierbe salata (daca este nevoie adaugati putina apa)
Cand mancarea este gata tragem cratita de pe foc facem repede sosul AVGOLEMONO, bateti albusurile, adaugati galbenusurile, adaugati zeama de lamaie, putin cate putin, apoi luati zeama din cratita si adaugati, putin cate putin, ca sa se incalzeasca cat de cat oul (pentru a nu se ``taia``cand il punem peste mancare)
Turnam sosul in cratita acoperim , lasam 5 minute si servim!
Puteti fierbe putin ceapa inainte , astfel mancarea va fi mai ``usoara``.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO mancarica usoara, rapida si plina de arome...
Piept de pui in sos alb cu tarhonAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii