Se spala si se curata de pielite ficateii, apoi se dau prin faina si se pun la inabusit in ulei, la foc foarte mic. Cand si-au schimbat culoarea se sting cu vin.
Cand ficateii sunt gata, se scot pe platou, iar in sosul in care au fiert se pun legumele date pe razatoarea mare. Cand au clocotit, se adauga delikatul picant si se mai lasa sa fiarba inca 10 minute. Se potriveste de sare.
Sosul in care au fiert se strecoara si se serveste la masa, separat, in sosiera.
Cine ar refuza o bucățică de ciocolată? Un desert tradițional, al copilăriei, al momentelor de bucurie și...
Ciocolată de casăPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii