Se curata cartofii, se spala, se taie jumatati si se scobeste fiecare jumatate. Intr-o tava, punem putin ulei si putina apa. Spalam bine ficateii, ii taiem pe jumatate. Ii condimentam dupa gust.
Jumatatile de cartofi le condimentam cu sare si rozmarin. In fiecare jumatate de cartof, asezam o felie de bacon, peste care punem ficatelul si apoi aducem peste ficatel partea ramasa din felia de bacon si infigem o scobitoare.
Asezam cartofii cu ficatei in tava. Printre ei punem miezul din cartofi si adaugam putina apa.
Introducem la cuptor pana se rumenesc bine.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii