Se curata cartofii, se spala, se taie jumatati si se scobeste fiecare jumatate. Intr-o tava, punem putin ulei si putina apa. Spalam bine ficateii, ii taiem pe jumatate. Ii condimentam dupa gust.
Jumatatile de cartofi le condimentam cu sare si rozmarin. In fiecare jumatate de cartof, asezam o felie de bacon, peste care punem ficatelul si apoi aducem peste ficatel partea ramasa din felia de bacon si infigem o scobitoare.
Asezam cartofii cu ficatei in tava. Printre ei punem miezul din cartofi si adaugam putina apa.
Introducem la cuptor pana se rumenesc bine.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSpaghetti carbonara este un fel de mancare italian clasic, constand in paste lungi, de obicei spaghetti, acoperite cu un sos...
Spaghetti carbonara - reteta delicioasaCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii