Se curata ficatul de pielite , si se da fiecare bucata prin faina . Intr-o tigaie se pune rama al topit , se adauga ceapa tocata marunt si se caleste . Peste punem ficateii tavaliti prin faina si se lasa un pic pe o parte apoi se intorc . Se pune cca 100 ml apa peste si se lasa sa dea un clocot . In acest fel se formeaza un sos mai grosut . Punem peste smantana si lasam sa fiarba ptr. cca 5 minute ficateii cu smantana .
Se pune in farfurie si ficatei si sos si numai atunci adaugam sarea si piperul macinat. (daca saram ficateii inainte acestia se vor intari , in acest fel ei vor ramane fragezi ) .
Se poate servi cu orez .
"Retete de suflet" Aceasta placinta este numai buna de pus la pachet, acum ca tot incepe scoala sau chiar la...
Aperitiv placinta melc cu pesto si branza fetaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii