Am pus 1-2 linguri de ulei într-o tigaie si 1-2 catei de usturoi zdrobiti împreună cu strugurii, lasam pe foc mare cca 5-10 minute. Adaugam ficateii si lasam in continuare pe foc citeva minute dupa care cind vedeam ca sau facut pe o parte ii intoarcem si pe partea cealalata,
Nu ii lasati prea mult la prajit caci ficateii se intaresc usor atunci cind sunt tratai termic mult timp. Trebuie sa ramina usor roz in mijloc.
Adaugăti sare şi piper şi serviti cu orez/risotto sau piure de cartofi.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii