Ficatul curatat,spalat,se pune intr-un vas cu apa pe foc si se lasa la fiert 10min
Legumele curatate,spalate,taiate bastonase,se pun in tigaia cu unt pe foc si se lasa 2-3min amestecand,se adauga apoi rosiile rondele,vinul,sare si piper,se amesteca totul iar dupa 5min se adauga ficatul,se mai lasa cateva minute amestecand,se potriveste de gust apoi se opreste focul si se lasa deoparte cu capac
Pentru piure,se curata cartofii,se spala,se taie cubulete si se pun la fiert in vase separate in apa cu putina sare
Dupa ce au fiert bine,se scurg,se paseaza tot separat,se adauga in fiecare culoare cate o lingurita cu unt, putin lapte si sare apoi se freaca bine cu o lingura de lemn.
Pe o farfurie se pune inelul de inox,in interior in mod egal cate 3-4linguri cu piure niveland suprafata dupa fiecare culoare,alaturi se pun ficatei cu legume,se scoate cu grija inelul,se orneaza cu ce verdeata are fiecare apoi se seveste cu acritura de sezon
Pofta buna!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBriosele cu fructe sunt o gustare minunata atat pentru cei mici cat si pentru cei mari!
Briose cu afine, prune, crocant de migdale si topping de frisca aromatizata "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" cu mare drag. Astăzi o nouă rețetă pe...
Mancare din carne de vita cu cartofi si ierburi de gradinaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii