Ficatul curatat,spalat,se pune intr-un vas cu apa pe foc si se lasa la fiert 10min
Legumele curatate,spalate,taiate bastonase,se pun in tigaia cu unt pe foc si se lasa 2-3min amestecand,se adauga apoi rosiile rondele,vinul,sare si piper,se amesteca totul iar dupa 5min se adauga ficatul,se mai lasa cateva minute amestecand,se potriveste de gust apoi se opreste focul si se lasa deoparte cu capac
Pentru piure,se curata cartofii,se spala,se taie cubulete si se pun la fiert in vase separate in apa cu putina sare
Dupa ce au fiert bine,se scurg,se paseaza tot separat,se adauga in fiecare culoare cate o lingurita cu unt, putin lapte si sare apoi se freaca bine cu o lingura de lemn.
Pe o farfurie se pune inelul de inox,in interior in mod egal cate 3-4linguri cu piure niveland suprafata dupa fiecare culoare,alaturi se pun ficatei cu legume,se scoate cu grija inelul,se orneaza cu ce verdeata are fiecare apoi se seveste cu acritura de sezon
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii