Fasole fandosita cu muraturi pane

Postat pe: 12-02-2019
(0)

Ingrediente

300 g fasole boabe,
cca 500 g muraturi (castraveti, conopida, ceapa, fasole verde, gogonele, pepenasi),
rondele de orez expandat,
cca 500 g scaricica afumata,
3 oua,
150 g pesmet,
100 g faina,
2 catei de usturoi,
sare,
aproximativ 50 g piure de sfecla.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

13h
Timp gatire

GĂTIRE

01h:30min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Se pune fasolea la umflat in apa rece si se lasa peste noapte.Dimineata se pune la fiert si se schimba 3 ape (sa nu ne doara burta). Scaricica se portioneaza si se da la cuptorul preincins la 180 grade pentru circa 15 minute.Intre timp se pune la copt si o sfecla mica. Dupa ce a fiert fasolea se scurge apa si se blendeaza cu putin ulei, cei doi catei de usturoi si sare dupa gust.O parte din fasole o blendam si cu putina sfecla.Apoi urmeaza surpriza: se taie muraturile felii sau cuburi mai mari, se tavalesc prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei incins.Se pune cu posh-ul fasole pe fiecare rondea de orez. Se serveste cu pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Fasole fandosita cu muraturi pane" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fasole fandosita cu muraturi pane