Fasole fandosita cu muraturi pane

Postat pe: 12-02-2019
(0)

Ingrediente

300 g fasole boabe,
cca 500 g muraturi (castraveti, conopida, ceapa, fasole verde, gogonele, pepenasi),
rondele de orez expandat,
cca 500 g scaricica afumata,
3 oua,
150 g pesmet,
100 g faina,
2 catei de usturoi,
sare,
aproximativ 50 g piure de sfecla.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

13h
Timp gatire

GĂTIRE

01h:30min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Se pune fasolea la umflat in apa rece si se lasa peste noapte.Dimineata se pune la fiert si se schimba 3 ape (sa nu ne doara burta). Scaricica se portioneaza si se da la cuptorul preincins la 180 grade pentru circa 15 minute.Intre timp se pune la copt si o sfecla mica. Dupa ce a fiert fasolea se scurge apa si se blendeaza cu putin ulei, cei doi catei de usturoi si sare dupa gust.O parte din fasole o blendam si cu putina sfecla.Apoi urmeaza surpriza: se taie muraturile felii sau cuburi mai mari, se tavalesc prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei incins.Se pune cu posh-ul fasole pe fiecare rondea de orez. Se serveste cu pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Fasole fandosita cu muraturi pane" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fasole fandosita cu muraturi pane