Ingrediente
● 300 g fasole boabe, |
● cca 500 g muraturi (castraveti, conopida, ceapa, fasole verde, gogonele, pepenasi), |
● rondele de orez expandat, |
● cca 500 g scaricica afumata, |
● 3 oua, |
● 150 g pesmet, |
● 100 g faina, |
● 2 catei de usturoi, |
● sare, |
● aproximativ 50 g piure de sfecla. |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
13h

GĂTIRE
01h:30min

PORȚII
8 portii
Se pune fasolea la umflat in apa rece si se lasa peste noapte.Dimineata se pune la fiert si se schimba 3 ape (sa nu ne doara burta). Scaricica se portioneaza si se da la cuptorul preincins la 180 grade pentru circa 15 minute.Intre timp se pune la copt si o sfecla mica. Dupa ce a fiert fasolea se scurge apa si se blendeaza cu putin ulei, cei doi catei de usturoi si sare dupa gust.O parte din fasole o blendam si cu putina sfecla.Apoi urmeaza surpriza: se taie muraturile felii sau cuburi mai mari, se tavalesc prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei incins.Se pune cu posh-ul fasole pe fiecare rondea de orez. Se serveste cu pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Fasole fandosita cu muraturi pane" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany