Se pune fasolea la umflat in apa rece si se lasa peste noapte.Dimineata se pune la fiert si se schimba 3 ape (sa nu ne doara burta). Scaricica se portioneaza si se da la cuptorul preincins la 180 grade pentru circa 15 minute.Intre timp se pune la copt si o sfecla mica. Dupa ce a fiert fasolea se scurge apa si se blendeaza cu putin ulei, cei doi catei de usturoi si sare dupa gust.O parte din fasole o blendam si cu putina sfecla.Apoi urmeaza surpriza: se taie muraturile felii sau cuburi mai mari, se tavalesc prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei incins.Se pune cu posh-ul fasole pe fiecare rondea de orez. Se serveste cu pofta!
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu