fasole cu carne de vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g fasole alba
  • 400 g carne de vita
  • 3 lg ulei
  • 1 morcov
  • 2 cepe mici
  • 1 telina mica
  • 2 lg bulion
  • foi de dafin
  • patrunjel
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

fasolea se pune in apa cu o zi inainte. a doua zi se pune la fiert si se schimba de 3 ori apa. se adauga in apa clocotita carnea de vita taiata felii si se spumeaza. se presara sare si se fierbe la foc mic. cand fasole incepe sa se inmoaie se adauga zarzavatul tocat marunt. se pun foile de dafin, patrunjelul tocat, cimbru, sare si piper dupa gust. se lasa la fiert 20 min la foc potrivit. cand sunt toate aproape fierte se adauga bulionul.
se serveste calda cu praz si felii de rosie.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu foi si gem de prune
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Dulciuri

Savarine cu frisca

Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

Prajitura Tosca
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura Schneider
4
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
5
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars