Se fierbe pieptul de pui cu morcovul, o ceapa, o bucatica de ardel si sare. Separat intr-o tigaie se caleste ceapa cu 1-2 liguri ulei apoi pui un pic de apa (nu trebuie sa se rumeneasca) pana ceapa se inmoaie bine.
Separat in alta tigaie se pun ardeii care se prepara la fel ca si ceapa. Se scoate pieptul de pui pe care l-ai fiert din timp, se rupe bucatele si se pune intr-ul bol, se pune ceapa, ardeii, sare, piper dupa gustul fiecaruia. Se amesteca bine toate.
Se incalzesc lipiile in tigaie sau in microunde se aseaza pe fiecare lipie un strat din compozitia facuta, un pic de maioneza, un pic de ketchup, si un strat abondant de cascaval ras pe razatoarea mare. Se ruleaza si se mananca.
Pofta buna!!!
Data viitoare cad o fac am sa fac si poze ca acum nu am ...: (

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii