Curatam cartofii si ii taiem cubulete si ii punem la fiert pentru piure. Cand sunt gata ii facem piure si le adaugam putin lapte si putin patrunjel tocat.
Separat taiem ciupercile cubulete si le calim intr-o tigaie cu putin ulei sare si piper. Cand sunt gata le adaugam peste piure-ul de cartofi si amestecam bine.
Pulpitele de pui le dam prin sare si piper si le calim in putin ulei. Cand sunt gata le scoatem pe o farfurie. In uleiul ramas calim ceapa, ardeiul si morcovii. Adaugam o lingurita de faina si lingurita de curry si lasam la calit. Cand e gata ceapa adaugam vinul si putina apa. Se amesteca bine. Apoi adaugam pulpitele si mai lasam vreo 4-5 minute si stingem focul.
Pulpitele cu sosul se servesc insotite de piureul de ciuperci si cartofi.
Pofta Buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorOle si cam atat, e foarte gustoasa, iar pentru cei care ''nici usturoi n-au mancat si nici gura nu le miroase'' se pot abtine...
Reteta de prajitura Ole-GabiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii