Fierbi orezul ca la pilaf. Crevetii ii prajesti 3-4 min in ulei de masline, pana se rumenesc, apoi se scot pe o farfurie. Baconul se prajeste 2-3 min si se transfera apoi pe farfurie. Pui apoi ouale, pe care le spargi, si ceapa verde. Se prajeste omleta un minut, dupa care adaugi baconul, crevetii, orezul si sosul de soia, continuand sa amesteci inca 2-3 minute.
Pofta buna!
Puteti folosi si ceapa rosie, pentru un gust mai dulce.
Eu nu pun de obicei, dar mama mea mereu adauga si putin usturoi la amestec.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii