Cotlet In Manta

Complexitate
redusa
Cotlet In Manta

Ingrediente

  • 12 felii de cotlet
  • sare
  • piper
  • 3-4 cartofi mijlocii
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 2 oua
  • 250 ml smantana
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 5-6 linguri faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Feliile de cotlet le batem ca pentru snitele. Le condimentam cu sare si piper. Intrun vas cartofii curatati si spalati ii razuim pe razatoarea cu stelute(partea care razuieste foarte fin). Adaugam la el cele 2 oua intregi, faina, patrunjelul tocat, jumatatea de lingurita cu chimen macinat, sare si piper.

Dupa ce am amestecat totul bine punem si 250 ml smantana, trebuie sa obtinem o compozitie mai groasa daca e nevoie mai putem adauga faina.

Dam feliile de carne pregatite prin acest amestec si le prajim in ulei incins.
Servim cu cartofi pai, sau garnitura de orez si ciuperci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu miere si multa frisca
1
Romania

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Vinete grecesti
2
Romania

Vinete grecesti

Vinete grecesti
Prajitura cu foi si gem de prune
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura Sau Rulada cu Mere
4
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca