Toate ingredientele se sareaza, pipareaza, si se adauga putin ulei de masline dupa care se pun intr-o tava la cuptor la foc mediu, intai acoperita o ora apoi descoperita pina se rumenesc.
Dupa ce am scos tava din cuptor, am acoperit-o din nou, ca sa se inmoie cartofii, care au capatat o crusta crocanta (sau nu acoperiti daca vreti crusta)
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii