Toate ingredientele se sareaza, pipareaza, si se adauga putin ulei de masline dupa care se pun intr-o tava la cuptor la foc mediu, intai acoperita o ora apoi descoperita pina se rumenesc.
Dupa ce am scos tava din cuptor, am acoperit-o din nou, ca sa se inmoie cartofii, care au capatat o crusta crocanta (sau nu acoperiti daca vreti crusta)
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateFoarte simplu de facut si super bune!
Clatite cu branza, brocoli si baconCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii