La inceput preparam 10 clatite, amestecam faina cu oul si putina sare, adaugam treptat apa minerala, amestecand in continuu pana obtinem o compozitie de consistenta smantanei, o lasam putin sa se odihneasca, apoi facem clatitele.
Pentru compozitie taiem ceapa marunt si o punem la calit in ulei, intre timp tocam carnea si o punem peste ceapa calita si o mai lasam la calit. Cand este aproape gata, o condimentam cu sare, piper dupa gust si adaugam patrunjelul taiat marunt.
Pe fiecare foaie de clatita punem cate doua linguri din compozitia de mai sus apoi le impaturim.
Clatitele astfel formate se pun intr-o tava de copt tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor 20 minute la 180 grade C.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaDe la un timp am inceput sa prepar si astfel de paini, sunt ca niste sandwich-uri si sunt tare bune servite mai ales calde cu...
Paine cu mozzarella, rosii deshidratate si susanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii