Spalati ciupercile, indeparteti piciorusele, apoi lasati ciupercile la uscat pe un servetel.
Acum vom face umplutura:
Puneti carnea intr-un bol, adaugati patrunjel, ceapa, masline, ulei de masline, pasta de rosii si amestecati totul foarte bine. Adauga condimente (sare - piper - boia de ardei) si amestecati din nou. Acum umpleti ciupercile cu amestecul pe care l-ati facut inainte si le asezati in tava de copt. Apoi puneti tava la cuptor pentru 20 de minute la foc mic.
Dupa ce trec 20 de minute scoateti tava de la cuptor si adaugati si cascaval deasupra ciupercilor si puneti tava la cuptor pentru inca 5 minute. In functie de cum va plac ciupercile, le puteti tine mai mult la cuptor sau mai putin.
Sper sa va placa reteta mea de azi si va doresc pofta buna.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii