Carnea se amesteca cu orezul, saram, adaugam scortisoara, paprica si coriandru. Se prajesc chiftelutele in unt (ulei) ca sa le coloram pe toate partile si adaugam ceapa taiata in lamele, telina taiata in bucatele, sofranul (eu l-am pus in supa, din cauza ca erau filamente si trebuia infuzat), piperam.
Supa de pui fierbinte se varsa peste chiftele si lasam sa fiarba timp de 40 de minute, amestecam usor din cand in cand, adaugam lichid daca e necesar. La final punem sucul de lamaie si patrunjelul acoperim pentru cateva minute. Servim cu diverse legume si semoule.
Pofta buna!
Vă prezint un tort care pentru mine a constituit o provocare, nu atât din cauza faptului că a fost un roz degradé...
Tort „Fantezie în roz”Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii