Se amesteca carnea tocata cu 1 ceapa tocata, morcovul ras, cartoful ras, 1 ou crud si felia de franzela inmuiata in apa. Se fac chiftelute de marime medie se dau prin faina si se pun la prajit.
Intr-o oala de pun la calt restul de 2 cepe si usturoiul maruntit.
Dupa ce s-au calit se adauga rosiile taiate cubulete si se lasa sa fiarba circa 30 de minute pana se ingroasa sosul.
In timpul fierberii se adauga busuiocul, sare dupa gust si piper.
Dupa ce sosul s-a ingrosat se adauga chiftelutele si se mai lasa circa 10 minute sa fiarba in sos.
Se servesc calde cu garnitura de piure si salata de varza.
Ce este acest orange curd?? O crema pe baza de oua, zahar, unt si suc proaspat stors de portocala. Aceasta crema este mai des...
Orange curdDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii