Sfaramati grosier alunele (in mixer sau cel mai bine puse intr-o punga de naylon si zdrobite cu sucitorul).
Caliti ceapa si usturoiul, tocate, intr-o tigaie, in ulei incins. Adaugati alunele zdrobite, mierea si lasati pe foc, amestecand mereu pana ce se caramelizeaza ingredientele. Turnati apoi sosul de soia, amestecati si mai lasati 2-3 minute pe foc mediu.
Adaugati carnea, luati imediat de pe foc si omogenizati bine. Condimentati cu sare si piper, avand grija ca sosul de soia este sarat. Lasati la racit.
Formati chiftele din amestecul obtinut, dati-le prin ou batut si pesmet si prajiti-le in ulei incins, pe toate fetele, apoi scoateti-le pe servetele absorbante si pastrati-le la cald.
Serviti-le calde, alaturi de sos de soia si ketchup.
"Retete de suflet" Aceasta placinta este numai buna de pus la pachet, acum ca tot incepe scoala sau chiar la...
Aperitiv placinta melc cu pesto si branza fetaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii