Sfaramati grosier alunele (in mixer sau cel mai bine puse intr-o punga de naylon si zdrobite cu sucitorul).
Caliti ceapa si usturoiul, tocate, intr-o tigaie, in ulei incins. Adaugati alunele zdrobite, mierea si lasati pe foc, amestecand mereu pana ce se caramelizeaza ingredientele. Turnati apoi sosul de soia, amestecati si mai lasati 2-3 minute pe foc mediu.
Adaugati carnea, luati imediat de pe foc si omogenizati bine. Condimentati cu sare si piper, avand grija ca sosul de soia este sarat. Lasati la racit.
Formati chiftele din amestecul obtinut, dati-le prin ou batut si pesmet si prajiti-le in ulei incins, pe toate fetele, apoi scoateti-le pe servetele absorbante si pastrati-le la cald.
Serviti-le calde, alaturi de sos de soia si ketchup.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii