Faci o mamaliguta din malai, cind e gata o lasi sa se raceasca. Cureti ardeiul, ceapa, morcovul si telina, le dai pe razatoare si le calesti in ulei incins. Adugi carnea tocata, potrivesti de sare si piper si lasi sa se caleasca toate.
Cind toate sunt bine patrunse dai tigaia deoparte. Faramitezi mamaliga cu o furculita, adaugi compozitia de carne, cascavalul ras si 2 oua. Formezi chiftelutele pe care le dai mai A¬ntA¬i prin faina, apoi prin ou batut si la final prin pesmet dupa care le prajesti in ulei
incins.
Calde.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii