Faci o mamaliguta din malai, cind e gata o lasi sa se raceasca. Cureti ardeiul, ceapa, morcovul si telina, le dai pe razatoare si le calesti in ulei incins. Adugi carnea tocata, potrivesti de sare si piper si lasi sa se caleasca toate.
Cind toate sunt bine patrunse dai tigaia deoparte. Faramitezi mamaliga cu o furculita, adaugi compozitia de carne, cascavalul ras si 2 oua. Formezi chiftelutele pe care le dai mai A¬ntA¬i prin faina, apoi prin ou batut si la final prin pesmet dupa care le prajesti in ulei
incins.
Calde.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAzi va aduc o reteta de ciorba de miel acrisoara. Carnea de miel este foarte moale si gustoasa,In general cumparam miel care...
Ciorba cu carne de mielNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii