Faci o mamaliguta din malai, cind e gata o lasi sa se raceasca. Cureti ardeiul, ceapa, morcovul si telina, le dai pe razatoare si le calesti in ulei incins. Adugi carnea tocata, potrivesti de sare si piper si lasi sa se caleasca toate.
Cind toate sunt bine patrunse dai tigaia deoparte. Faramitezi mamaliga cu o furculita, adaugi compozitia de carne, cascavalul ras si 2 oua. Formezi chiftelutele pe care le dai mai A¬ntA¬i prin faina, apoi prin ou batut si la final prin pesmet dupa care le prajesti in ulei
incins.
Calde.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii