Chiftele de Burta cu Ciuperci

Complexitate
redusa
Chiftele de Burta cu Ciuperci

Ingrediente

  • 400 gr cca burta fiarta
  • 1 ou
  • 1-2 cartofi fierti (optional) pesmet
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi necuratat
  • ciuperci dupa gust

Mod de preparare

Burta fiarta si tocata sau taiata cu cutitul.

Adaugam ciupercile curatate si taiate marunt calite in putin ulei cu un catel de usturoi (scurse de ulei cind le adaugam la burta) Dupa gust se pot adauga sau nu cartofii fierti. Pentru varianta fara cartofi adaugam miez de piine inmuiat in lapte si stors bine.

Adaugam ou + patrunjel tocat, sare, piper

Formam chiftele pe care le tavalim prin pesmet si le prajim in tigaia cu ulei cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
2
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
3
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Salam de biscuiţi reţetă
4
Dulciuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă
Prajitura Sireata
5
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Parteneri
CIORBA    DE   CARTOFI  CU   SMINTINA  IAURT  SI   LEUSTEAN
Bucataras.RO

CIORBA DE CARTOFI CU SMINTINA IAURT SI LEUSTEAN

Azi am facut o ciorbita de cartofi de te lingi pe degete .. am pus o ploaie de leustean verde si aromat din gradina...

CIORBA DE CARTOFI CU SMINTINA IAURT SI LEUSTEAN
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Gustos.RO

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin