Burta fiarta si tocata sau taiata cu cutitul.
Adaugam ciupercile curatate si taiate marunt calite in putin ulei cu un catel de usturoi (scurse de ulei cind le adaugam la burta) Dupa gust se pot adauga sau nu cartofii fierti. Pentru varianta fara cartofi adaugam miez de piine inmuiat in lapte si stors bine.
Adaugam ou + patrunjel tocat, sare, piper
Formam chiftele pe care le tavalim prin pesmet si le prajim in tigaia cu ulei cald.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii