Chiftele de Burta cu Ciuperci

Complexitate
redusa
Chiftele de Burta cu Ciuperci

Ingrediente

  • 400 gr cca burta fiarta
  • 1 ou
  • 1-2 cartofi fierti (optional) pesmet
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi necuratat
  • ciuperci dupa gust

Mod de preparare

Burta fiarta si tocata sau taiata cu cutitul.

Adaugam ciupercile curatate si taiate marunt calite in putin ulei cu un catel de usturoi (scurse de ulei cind le adaugam la burta) Dupa gust se pot adauga sau nu cartofii fierti. Pentru varianta fara cartofi adaugam miez de piine inmuiat in lapte si stors bine.

Adaugam ou + patrunjel tocat, sare, piper

Formam chiftele pe care le tavalim prin pesmet si le prajim in tigaia cu ulei cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici