Se amesteca bine carnea tocata cu usturoiul tocat marunt (sau praf), patrunjel daca doriti, sare, piper si oul, se fac mici perisoare.
Intr-o cratita punem o lingura ulei si un catel de usturoi taiat in doua , il rumenim sa-i dea gust putin la ulei, apoi scoatem usturoiul si punem sosul de rosii.
Adaugam si apa (sau supa de zarzavat ), asa incat sa avem un sos mai sutbirel. Dam intr-un clocot si apoi punem chiftelele crude inauntru, lasam sa fiarba circa 5 minute si apoi adaugam mazarea cu putin din sosul in care a fost conservata.
Daca dorim punem si putina verdeata, patrunjel, marar.
Lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand carnea si mazarea sunt gata.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii