Se amesteca bine carnea tocata cu usturoiul tocat marunt (sau praf), patrunjel daca doriti, sare, piper si oul, se fac mici perisoare.
Intr-o cratita punem o lingura ulei si un catel de usturoi taiat in doua , il rumenim sa-i dea gust putin la ulei, apoi scoatem usturoiul si punem sosul de rosii.
Adaugam si apa (sau supa de zarzavat ), asa incat sa avem un sos mai sutbirel. Dam intr-un clocot si apoi punem chiftelele crude inauntru, lasam sa fiarba circa 5 minute si apoi adaugam mazarea cu putin din sosul in care a fost conservata.
Daca dorim punem si putina verdeata, patrunjel, marar.
Lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand carnea si mazarea sunt gata.
Pentru ca tot se apropie toamna, am vrut sa creez o astfel de atmosfera cu aceste nuci delicioase.
Nuci umplute cu crema de ciocolata cu nuca si biscuitiInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii