Chicken Pie

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -o ceapa
  • -250-300 g carne tocata
  • -sare, piper, boia
  • -cascaval ras
  • -2 oua
  • -aprox 250 lapte
  • -faina (cam 100 g)
  • -un varf de cutit bicarbonat

Mod de preparare

Carnea se pune la calit in putin ulei. Dupa ce si-a schimbat culoarea se adauga si ceapa tocata, se condimenteaza si se lasa pana e gata. Se unge un vas cu unt si se pune carnea in el. Peste carne se pune cascavalul ras.

Ouale se bat cu laptele, apoi se adauga faina si bicarbonatul si se amesteca bine sa nu aiba cocoloase. Se toarna peste cascaval si se pune la cuptor la 180 grade.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura Fanta
3
Romania

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura Tosca
4
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu ciocolata si cocos
5
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos