Chicken Parmesan.

Complexitate
redusa
Chicken Parmesan.

Ingrediente

  • Piept de pui fara os (eu am folosit 2 piepti mari)
  • Sare
  • Piper
  • Parmesan dat prin razatoare
  • ulei
  • ierburi de care va plac (oregano, cimbru, basel)
  • Branza Mozzarella data prin razatoare
  • Cascaval dat prin razatoare
  • 2-3 catei de usturoi dupa gust
  • Marinara sauce
  • Eventual rosii intregi la conserva pe care sa le zdrobiti bine

Mod de preparare

Se pune cam o cana de sos in care punem parmesan vreo 10 linguri, sare piper putin ulei de masline si sezonam cu ce ierburi ne place.

Si miez de paine faramata.
Painea nu trebuie sa fie prea proaspata sa putem sa o faramitam. O prajim intr o tigaie de teflon fara ulei, avem grija sa o invartim sa nu se arda.

O punem intr-un castronel presaram niste parmesan pe ea si optional 2 -3 linguri ulei de masline.

Taiem pieptul in felii de 1 cm le condimentam cu sare si piper.

Intr o tigaie punem 3-4 linguri de ulei si cand e cald punem pieptul, il lasam cam 5 min pe o parte 5 pe alta sau pana se rumeneste putin, repetam operatiunea, pana terminam toate bucatile de fript.

Daca avem mai multe bucati de piept le scoatem si le punem intr o tigaie mai mare.

In tigaia unde am fript pieptii, daca uleiul nu s-a ars (daca da il inlocuim cu alte 2 -3 linguri), punem usturoiul zdrobit bine si marinara peste lasam se se incalzeasca bine invartind in el.

Punem marinara peste carne si miscam cratita sa intre bine peste tot.

Peste punem branzeturile razuite, acoperim cu pesmetul de paine, dam la cuptorul incin cam 10 min la 230 c (440 f) sa se topeasca branza (eu am pus cam 5 min in cuptor si dupa am pus painea).

Se serveste cald, cu ce garnitura doriti.

Va asigur ca e foarte bun merita facut.

Eu am pus si niste mozzarella proaspata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa