Taiati cartofii ca pt prajit, asa mai mari, ii puneti in tigaie si ii lasati sa se prajeasca pe jumatate. Apoi puneti pieptul taiat bucatele mici, adaugati vegeta, piper si usturoi pisat. Cand este gata si puiul si cartofii scurgeti uleiul din tigaie si bateti ouale cu sare si le puneti peste si mai lasati 2-3 min.
E f bun la gust, chiar daca aspectul cam lasa de dorit.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii