Cartofi gratinati cu piept de pui si afumatura

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Cartofi gratinati cu piept de pui si afumatura

Ingrediente

  • 2 cartofi mari
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr branza sarata
  • 100 gr branza de burduf
  • o jumatate de piept de pui
  • 4 felii de rasol afumat de porc
  • 2 oua si 100 gr de smantana

Mod de preparare

Se taie cartofii in felii subtiri, iar carnea in cuburi mici.

Intr-un vas de cuptor, se asaza cate un strat de cartofi, unul de branza (sarata, de burduf si casacval) si unul de carne (de pui si afuamtura).

Se toarna jumatate din cantitatea de ou batut cu smantana si se continua aseazarea ingredientelor in straturi, peste care se toarna restul compozitiei de ou cu smantana.

Se da vasul la cuptor pentru 60-70 de minte, la o temperatura de 180 grade.

Se servesc calzi! Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici