Se fierb, in oale separate, cartofii in coaja, ouale pana sunt foarte tari, iar carnatii se oparesc.
Se curata cartofii de coaja si se taie rondele, ouale se curata de coaja si se taie rondele, iar carnatiilor li se da pielita jos si se taie in bucati potrivite, tot rondele.
Se ia un vas de yena si se aseaza in felul urmator in vas: un strat de cartofi, un strat de oua, un strat de carnati, un strat de oua si un strat de cartofi. Peste stratul de cartofi, de sus, se toarna smantana pt. gatit amestecata cu piper, iar peste smantana se pune mararul, verde (proaspat sau congelat).
Sarea se pune la cartofi cand fierb.
Pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii