Se fierb, in oale separate, cartofii in coaja, ouale pana sunt foarte tari, iar carnatii se oparesc.
Se curata cartofii de coaja si se taie rondele, ouale se curata de coaja si se taie rondele, iar carnatiilor li se da pielita jos si se taie in bucati potrivite, tot rondele.
Se ia un vas de yena si se aseaza in felul urmator in vas: un strat de cartofi, un strat de oua, un strat de carnati, un strat de oua si un strat de cartofi. Peste stratul de cartofi, de sus, se toarna smantana pt. gatit amestecata cu piper, iar peste smantana se pune mararul, verde (proaspat sau congelat).
Sarea se pune la cartofi cand fierb.
Pofta buna!
Este o adaptare după prăjitura Greta Garbo, dar pentru că nu am respectat întocmai rețeta clasică, am denumit-o pe...
Prajitura cu foi si gem de pruneAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii