Cartofii necuratati de coaja, ii fierbem 30min. Dupa ce s-au fiert, se taie felii.
Ouale se pun intr-un vas si se fierb cu o lingurita de sare 5-6min. Se lasa sa se raceasca , se curata de coaja, apoi se taie felii rotunde.
Intr-o tigaie punem untul si rumenim pesmetul 2-3 min.
Ungem bine un vas care merge la cuptor , si asezam jumatate din cantitatea de cartofi. Peste cartofi punem 2 oua taiate felii, presaram sare si piper.
Procedam la fel si cu jumatatea cealalta de cartofi si oua, si presaram la fel sare si piper.
Deasupra punem smantana si pesmetul rumenit in unt.
Dam preparatul la cuptor pentru 15-20min.
Se serveste numai cald.
Poate fi un fel unic de mancare, insotit de o salata, dar poate constituii si o garnitura la peste sau peparat din carne.
Se serveste numai cald.
Poate fi un fel unic de mancare, insotit de o salata, dar poate constituii si o garnitura la peste sau peparat din carne.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.De ce i-am spus tocana de legume cu carne de porc si nu invers? Pentru ca predomina legumele, sunt in cantitate dubla ca...
Tocana de legume cu carne de porc la slow cooker Crock-PotO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii