Carnea Marinarului - Matrozhus

Complexitate
redusa
Carnea Marinarului - Matrozhus

Ingrediente

  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mare rosie
  • 500 gr carne porc
  • 1 lingurita piper macinat
  • 3 linguri maghiran
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura delikat
  • 100 ml frisca (eu am folosit 6 linguri smantana)

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt o calim pana devine sticloasa pe cele 2 linguri ulei. Adaugam peste ceapa carnea taiata cuburi si prajim impreuna pana devine alba.

Punem peste un pic de apa si condimentam cu piper, maghiran, si delikat mai adaugam apa cat sa fie carnea acoperita si fierbem la foc mic sub capac pana se inmoaie (daca mai e nevoie mai adaugam apa pana carnea este fiarta).

Cand carnea a fiert descoperim vasul si lasam sa se evapore apa (va ramane un sos mai grosut). In acest moment adaugam 2 linguri de mustar si 6 linguri smantana.

Lasam sa dea un clocot apoi servim fierbinte alaturi de o garnitura de orez cu ciuperci, dar acest tip de sos acompaniaza foarte bine orice tip de paste.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Sirop de Coacaze Negre, Pregatit la Rece
5
Romania

Sirop de Coacaze Negre, Pregatit la Rece

Sirop de Coacaze Negre, Pregatit la Rece