Intr-o cratita, se caleste carnea pana isi schimba culoarea, dupa care o scoti pe o farfurie. Adaug ceapa in cratita si o calesc si pe ea 10 min., adaug carnea in cratita pun lingurita de faina o amestec 1-2 min, adaug berea neagra, morcovii feliati, catelul de usturoi zdrobit, supa si pasta de rosii, sare dupa gust, si las sa dea cateva clocote, apoi o dau la coptor la foc moderat (140-150gr) pana scade zeama si fierbe carnea.
Foarte gustoasa!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii