Intr-o cratita, se caleste carnea pana isi schimba culoarea, dupa care o scoti pe o farfurie. Adaug ceapa in cratita si o calesc si pe ea 10 min., adaug carnea in cratita pun lingurita de faina o amestec 1-2 min, adaug berea neagra, morcovii feliati, catelul de usturoi zdrobit, supa si pasta de rosii, sare dupa gust, si las sa dea cateva clocote, apoi o dau la coptor la foc moderat (140-150gr) pana scade zeama si fierbe carnea.
Foarte gustoasa!
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaEste weekend, așa că astăzi, renunț la sandwich-ul rapid, și am decis să fac niște clătite delicioase: cremă de...
Clatite cu Crema de MascarponeCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii