Se pune pe foc o oala in care se adauga toate ingredientele pt sos si se amesteca regulat timp de 5 minute. Intre timp se pune pieptul de pui pe gratarul incins si se scoate de pe gratar imediat dupa ce sa rumenit bine. In cuptor se pun cartofi taiati cubulete si se tin acolo aprox. 30 de minute . Dupa ce s-a facut pieptul de pui se taie cubulete si se pune in sosul cald alaturi de cartofi copti.
Se serveste in La Fondue dar daca nu aveti asa ceva in farfuri joase este de asemenea OK.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii