Carnea se taie in bucati potrivite si se prajeste in ulei. Ceapa se taie inele, iar morcovii rondele si se pun peste carne, impreuna cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la calit, sub capac, verificand, din cand in cand, sa nu se arda.
Intre timp se spala prunele, se oparesc si, dupa ce s-au scurs, se adauga peste carne.
Se face un sos din zahar ars diluat cu apa fierbinte(o cescuta) si ingrosat cu o lingura cu faina. Cand carnea a inceput sa se inmoaie, se toarna sosul in cratita, se sareaza dupa gust si se da la cuptor.
Daca sosul nu este destul de dulce, inainte de a se da la cuptor se mai adauga putin zahar.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii