Mod de preparare:
Puneti uleiul intr-o tigaie si sotati ceapa pana se inmoaie, apoi adaugati usturoiul si lasati inca 1-2 minute.
Intre timp, taiati ardeiul pe lungime, lasandu-i semintele.
Dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugati restul ingredientelor (mai putin carnea si apa) si mai lasati 3-4 minute.
Adaugati apa si carnea de vita si amestecati. Acoperiti vasul si fierbeti la foc mediu timp de 45 - 60 de minute sau pana cand carnea e frageda.
Eu am combinat-o cu o portie de orez simplu.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii