Carnea se spala si se fac gauri cu cutitul, unde va fii introdusa din loc in loc pastrama taiata fasii si usturoiul curatat (cate un catel din loc in loc). Se condimenteza cu condimentul, sarea si piperul. Urmatorul pas este spalarea merelor si taierea acestora in patru.
Alegem un vas mai inalt (eu am pus intr-o oala), asezam carnea, merele pe langa si in final punem vinul (cam sa depaseasca nivelul carnii). Se da la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 2 ore (carnea este groasa si trebuie patrunsa), se intoarce pe partea cealalta cand se rumeneste si din cand in cand se umezeste cu sosul format din oala.
Cand sosul a scazut, se scoate pe un platou si se taie felii.
Se serveste calda cu garnitura la alegere (eu am facut ciuperci cu sos de smantana).
Pofta buna!!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii