Carnati oltenesti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita 1 kg
  • carne de porc 1 kg
  • usturoi 30 g
  • piper 5 g
  • maghiran 2 g
  • sare
  • mate de oaie

Mod de preparare

Carnea de vita se trece de doua ori prin masina de tocat cu sita deasa pentru a fi cat mai subtire, iar carnea de porc se toaca cu satarul. Se amesteca cele doua tocaturi, se pun condimentele si mujdeiul de usturoi. Se pune sare dupa gust. Se umplu matele, se lasa sa se zvante, iar apoi se pun carnatii intr-o afumatoare la un fum cald timp de 2-3 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate